Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Terveisiä Vaasasta

Kauniin talvisään vallitessa Vaasassa kokoonnuimme suunnittelemaan kevään messuja, joissa meitä maallikoita on mukana. Suunnittelun ongelma oli, että keskustelu meni jatkuvasti kohti Lähetyksen kesäpäiviä. Näitä päiviä odotetaan. Tämän päiväisten keskustelujen perusteella uskallan sanoa, että kannattaa tulla jo perjantaina hyvissä ajoin. Ei siksi, että tänne johtavat tiet olisivat jotenkin yliruuhkautuneet, vaan siksi, että jo perjantain ohjelma tulee olemaan täydellä sydämen innolla tehty. Tervetuloa Vaasaan.

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kaikki saavat tulla...


Kesäpäivälauantaina, 18.6 tapahtuu myös kauppakeskus Rewell Centerissä!
Puolen päivän aikaan, maitokaupassa käydessä kannattaa jäädä pullakahville nauttimaan musiikista ja kuuntelemaan Iloa rististä -tapahtuman antia. Mikko Nikula ja Suomen Raamattuopiston Musalinja ja Jukka Koivaara bänd tarjoavat musiikkielämyksen keskelle arkea. Mukana on myös gospel liikuntaryhmä Ilon Askeleet! Kaikki ovat tervetulleita!

perjantai 21. tammikuuta 2011

Vasa Övningskolan lepää vielä lumivaipassa, mutta kunhan kesä koittaa

Seurakuntayhtymän virastotalon kokoushuoneen ikkunasta on suora sihti Lähetyksen kesäpäivien ensi kesän pääaseenan, Vasa Övningskolanin, pihaan.

lauantai 1. tammikuuta 2011

Juuret RISTISSÄ vuonna 2011

Vuosi 2011 alkoi ilotulituksella täällä Helsingissä. Oma näköalapaikkani yön ilotulitukseen muistutti vahvasti Lähetyksen kesäpäivien aiheesta: Juuret ristissä.
Olen siitä etuoikeutettu suomalainen, että asun paikassa, jossa kirkko on "keskellä kylää". Lentokentän läheisyydestä kai johtuu, että kirkossa on valoristi ja vielä runainen merkkivalo varoittamassa lentäjiä.