Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Puujunassa on hauska matkustaa


Noin korttelin päässä juhlapaikalta Koulukadulla on Koivupuisto. Koivupuisto on paikka, jossa lapsille tekemistä. Tänään kävimme koeajamassa puujunan ja totesimme sen olevan kunnossa kesäjuhlien vieraille. Te kaikki alle kouluikäiset, jotka seuraatte tätä blogia ja osallistutte juhlille, sanokaa iskälle ja äiskälle, että Koivupuistossa pitää ehtiä käymään. Eikä pieniä eväitä sovi unohtaa matkasta.

Tämä puujuna ei luonnollisesti liiku, joten se on siellä puistossa odottamassa teitä. Jos taas kiinnostaa liikkuva juna, niin Vaasassa kulkee pyörillä myös kaupunkijuna.

Koivupuistossa aikuisempikin väki voi tiukan ohjelman tiimellyksessä käydä vaikka vaan istuskelemassa ja kuuntelemassa puron solinaa ja ihastelemassa Karhu-patsasta. Patsaasta lisää Vaasan kotisivuilta.

perjantai 27. toukokuuta 2011

Katse jo Vaasaan, Lähetyksen kesäpäiviin!

Kevään nuorten reissut on nyt heitetty; pääsiäisleiri tunturi-Lapissa sekä Istanbulin opintomatka, joita kiitollisen onnellinen hymy huulilla muistelen! Niin hykerryttävän mukavia ja antoisia retkiä olivat molemmat myös ohjaajalle ;D

Ja katse jo tiukasti Vaasassa, valmistelut on täydessä käynnissä; muksulan lähettikaverit ovat nyt löytäneet vierailupaikkansa ohjelmassa, nuorten iltojen (Gospel Cafe) aikatauluja hiotaan ja ohjelmaa valmistellaan, koululaisten toimintapajat alkavat hahmottua; tänään selvisi, että jousien valmistuksen lisäksi saamme koittaa myös japanilaista kirjoitusta, kalligrafiaa. Koululaisten retkestä Stundarsiin on tulossa jännittävä reissu, paljon toimintaa mielenkiintoisessa ympäristössä (www.stundars.fi).

Valmisteluun kuuluu myös ilo talkoolaisten löytymisestä, vai onko se kuitenkin niinpäin, että talkoolaiset löytävät palvelupaikan lähetyksessä!

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Golgatan ristiltä loistaa..

Otsikon sanat ovat virrestä, jonka vaasalaiset tuntevat. Kesäpäivien musiikkien läpikäynnissä tänään tuli esiin yhteys Vaasan ja kesäpäivien aamurukouksen virren kanssa. Kun kesäpäivillä laulatte virren 532, niin sen jälkeen voi käydä siinä puistikon toisella puolella tutustumassa kyseisen virren säveltäjän patsaaseen. Patsas on kirkkoa vastapäätä Vaasanpuistikolla.

maanantai 23. toukokuuta 2011

Ajo-ohjeet pohjoisesta päin tuleville.

Hei kaikille kesäpäiviä odotteleville. Jos olet tulossa autolla pohjoisesta juhlille, niin tämä video auttaa sinua löytämään perille. Siinä on ohjeistettu kaikki tarvittavat käännökset juhla-alueen löytämiseksi.

maanantai 16. toukokuuta 2011

Lähetyksen juhlat Vaasassa lähestyvät

Vaasassa on tosi kaunis kirkko ja että Vaasa on hieno, merellinen kaupunki. Jo näidenkin seikkojen tähden kannattaa juhlille tulla.  Tapahtuman keskiössä ovat kristillisen uskomme sydänäänet. Ja puitteet ovat kauniit, hienot ja vieraanvaraiset.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy kaupungilta ja lähikunnista paljon. "Nuku"-sivut. Majoitushaku
Vaasaan pääsee erittäin hyvin julkisilla kulkuneuvoilla: juna tuo perille saakka (ilman alennuksia yhdensuuntainen hinta runsaat 50 euroa; eläkeläiset ynnä muut alennuksen saajat pääsevät halvemmalla), lentäen pääsee myös, bussilla erityisesti Kokkolan, Tampereen ja Turun suunnasta.

Lisää Pohjanmaan matkailutietoa: http://www.pohjanmaanmatkailu.fi
Kulkuneuvovuokrausta: http://www.matkailupohjanmaa.fi/

perjantai 13. toukokuuta 2011

Raamatun selitys näkyy kiinnostavan

Itsekin odotan, että saan istua kuuntelemassa Raamatun selitystä ja sitä, että pääsen tapaamaan uusia ja vanhoja ystäviä.

Sitä paitsi: olen varma, että Vaasan suomalainen seurakunta tuottaa iloisen yllätyksen, jos tällaiset ovat tulokset nyt.

torstai 12. toukokuuta 2011

Kesäpäivien seinämainoksia vielä merkittävästi jäljellä

Nyt on korkea aika pistää Kesäpäivien loput seinämainokset ilmoitustauluille. Kylväjän toimistolla on sekä A4 että A3-kokoisia mainoksia merkittävästi. Toivottavasti lähtevät eteenpäin eivätkä päädy käyttämättä kierrätyspaperiksi.

tiistai 10. toukokuuta 2011

Talkoolaisia on tulossa mukavasti

Vaasan suomalaisessa seurakunnassa on aherrettu: talkoolaisten infotilaisuudessa oli kuulemani mukaan kuutisenkymmentä ihmistä. Omissa silmissäni pohjalaisten kökkähenkimaine sai jälleen vahvistusta. On tulossa hyvät päivät.