Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

torstai 24. maaliskuuta 2016

Kesäpäivien House Band MGtH, joka on myös perjantai-illan GospelSykkeen musavieras on julkaissut netissä musavideon, joka sisältää kaksi biisiä Anna leipää ja Arvokas. Käy kuuntelemassa! "Väkevää sanomaa ja taitavaa musisointia upean videon kera!" #Sykkeessä #lähetyksenkesäpäivät2016 

maanantai 21. maaliskuuta 2016

TERVETULOA PORIN SYKKEESEEN!Porissa sykkii tänä kesänä muukin kuin jazz. Lähetyksen kesäpäivät kutsuvat sinua viipymään Jumalan sydämen Sykkeessä! 

Ensimmäistä kertaa Lähetyksen kesäpäivät järjestetään Porissa. Teljän seurakunta on saanut kunnian olla mukana järjestelyissä. Muutamia vuosia sitten aloitimme seurakunnassamme Syke-keskiviikot eli Siunaavan yhteyden keskiviikot. Kotikirkossamme Teljässä on matala kynnys tulla yhteisen rukouksen, lounaan ja Sanan äärelle. Perheiden Syke ja koululaisten Iltis-syke tuovat kirkolle omat äänensä muiden seurakuntalaisten rinnalle. Sunnuntaiaamun messun lisäksi polvistumme kerran kuussa Syke-messussa yhteyden aterialle. Olemme kokeneet yhteyden rakentamisen seurakuntalaisten välille siunaavaksi ja iloa antavaksi. Yhteys Kristuksessa kantaa eteenpäin ja auttaa meitä tukemaan toisiamme. Seurakuntamme sykkii myös lähetystyölle, tämän kesän jälkeen varmasti vielä entistä enemmän.

Olet lämpimästi tervetullut Porin sykkeeseen!


Silja-Maaria Kavasto
lähetystyöstä vastaava kappalainen
Porin Teljän seurakunta


Jatkuvasti saa ihmetellä sitä, että Jumala on uskonut tämän lähetystyön meidän syntisten ihmisten varaan. Meille sanottiin: Menkää kaikkeen maailmaan ja pyytäkää elon Herraa, että hän lähettäisi väkeä elonkorjuuseen (lue Mark. 16:15 ja Matt. 9:37, 38). Menijöitä on löytynyt ja rukoilijoita. Jumalan ajatuksissa ja Golgatalla alkunsa saanut lähetyselämä jatkuu yhä edelleen. Porissa ihmettelemme Jumalan työtä eri puolilla maailmaa ja kiitämme siitä. Ehkä sisimpämme alkaa juhlilla sykkiä vähän parempaan tahtiin, niin että rukous alkaa maistua, kun kuulemme yhdessä evankeliumia ja uskomme siihen. Kesäpäiville ovat tervetulleita kaikki. He, jotka haluavat kuunnella ja olla hiljaa itsekseen. He, jotka kantavat jo vastuuta ja haluavat rohkaisua vastuunkantoonsa. He, jotka iloitsevat ja he, jotka itkevät. Rukoillaan yhdessä, että Jumala tekee suuria Lähetyksen kesäpäivillä!

Jarmo Mäki-Mikola                                                                         
aluekoordinaattori                                                                          
Lähetysyhdistys Kylväjä                                                                  

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kansainvälisiä vieraita


Kesäpäivien teemana on tänä vuonna urheilulähetystyö, jota Kylväjä on tehnyt Mongoliassa vuodesta 2014. Paikallisten seurakuntien kanssa tehtävä työ tavoittaa kymmeniä nuoria, sekä tyttöjä että poikia. Urheilulähetystyöstä tulee kertomaan mongolialainen vieraamme Dorzsuren Nominulzii (Nomin), 33-vuotias perheenisä ja insinööri. Nomin liittyi Ulaanbaatarin Sain Medee -seurakunnan jäseneksi kymmenen vuotta sitten. Hän on kantanut vastuuta sekä seurakuntatyöstä että urheilutyön liikunnallisesta puolesta ja hartauksien pitämisestä. Nominin lempilajeja ovat lento- ja koripallo. Hän pitää myös Daam-nimisestä mongolialaisesta älylautapelistä.


Toinen kaukaisempi vieras on Inkerin kirkon piispa Aarre Kuukauppi, joka tuo terveisiä Kylväjän ja Inkerin kirkon yhteistyöstä Pietarissa, Sahan tasavallassa (Jakutia) ja Burjatiassa. Piispa Kuukauppi tuntee Inkerin kirkon historian ja nykypäivän noilla alueilla sekä siellä tehtävän työn ilot ja haasteet. Hänen oma perheensäkin on aikoinaan kohdannut Jeesuksen lähetystyön kautta, joten hänen sydämensä sykkii vahvasti lähetykselle.

Porissa Lähetyksen kesäpäivien Sykkeessä

Lähetyksen kesäpäivien valmistelut porilaisten kanssa ovat sujuneet erinomaisesti. Päivien teema Sykkeessä muistuttaa siitä, että lähetystyössä liitymme Jumalan toimintaan tässä maailmassa. Jumala pelastaa, eivät ihmiset tai kirkot. Jumalan sydän sykkii sille, että kaikki ihmiset pääsisivät osalliseksi syntien anteeksiannosta ja pelastuksesta.  Jumala lähetti oman poikansa maailmaan. Jeesus lähetti opetuslapsensa ja kaikki seuraajansa liikkeelle viemään ilosanomaa kaikkialle. Lähetystyössä olemme Jumalan suunnitelman ytimessä ja kuulemme Jumalan sydämen sykkeen.

Oikean Rytmin Pori on perinteinen urheilukaupunki, joten yhtenä teemana päivillä on urheilulähetystyö, jota Kylväjä on tehnyt Mongoliassa vuodesta 2013. Urheilu nostaa tunnetusti sykettä ja on innostava tapa kertoa Jeesuksesta.

Teljän seurakunnassa on järjestetty siunaavan yhteyden keskiviikko eli SYKE-toimintaa ja messuja, joten teemaan sisältyy myös siten paikallisväriä