Lähetyksen kesäpäivät 16.-18.6.2017 Raahessa #Syvemmälle

16.-18.6.2017 Kylväjän ja Raahen seurakunnan yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Raahessa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

Nuoret

http://www.kylvaja.fi/wp-content/uploads/2017/04/jalkapallomainos_flyer2sivuv3.pdf
Tervetuloa Raaheen Lähetyksen kesäpäiville! Raahe on ihana merenrantakaupunki, jossa on pitkät lähetysperinteet. Päivien teema Syvemmälle vie meidät osallistumaan lähetyselämään monella tavalla! Jo perjantaina
voit aloittaa osallistumalla hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelun kannustusjoukkoihin Mongolian työn hyväksi, tällä kerta vastakkain ovat Raahen seurakunta vs. FLOM-Sports Club.


Lauantaina puolestaan on vuorossa haastejuoksu Bangladeshin työlle Härkätorilla klo 12.30-13.30.

https://www.facebook.com/Mirkkaofficial/?fref=tsIllalla päästään syvemmälle rukoushetkessä, Suomalaisessa messussa ja esirukousillassa. Ja jos vielä on virtaa, helluntaiseurakunnan tiloissa GospelCafessa voit nauttia päivien housebandin sekä laulaja/lauluntekijä Mirkka Paajasen musiikista. Mirkan laulut ovat hänen omaa käsialaansa ja jokaiseen kietoutuu elämänmakuinen oivaltava tarina. Tuttuun tapaan mukavassa seurassa saa myös vapaaehtoisen tippipurkin hinnalla kahvia, teetä ja hyvää syötävää. Helluntaiseurakunnan terveiset tuo Jarmo Karppinen ja Hetan ja Sinin lähetyselämän kuulumiset tulevat Bangladeshin terveydenhoitoharjoittelusta.


Lauantaiaamu aloitetaan rukouksella idän työalueiden puolesta ja siirrytään Syvemmälle syntiin Jukka Norvannon raamattutunnilla. Elämyksellinen Lähetysmaailma avaa syviä ulottuvuuksia eri työalueiden maisemiin. Tässä maailmassa voit viipyä oman mielesi mukaan, juoda kupposen kuumaa lähetyskahvilassa ja kohdata kesäpäivävieraita ympäri Suomea. Monipuolinen kanavatarjonta vie syvemmälle Jumalan tuntemiseen ja lähetyselämän haasteisiin.

GospelCafe on helluntaiseurakunnan tiloissa ja musiikissa Jukka Leppilampi ja Joel Reinaru band

https://www.kylvaja.fi/uploads/Tapahtumia/juurinyt_ilmoitus_kesapaivat.png
Virosta. Lähetyselämän kuulumiset tuovat PKinter2017 -ryhmä Ateenan pakolaiskeskuksesta. Myös tässä lämminhenkisessä illassa tippipurkin hinnalla kahvia teetä ja hyvää syötävää.

Sunnuntaina aamurukouksen jälkeen messussa saamme siunata lähetyskurssilla opiskelleet lähetystyöntekijöiksi, kohdata Vapahtajan ehtoollispöydässä ja jatkaa Syvemmälle uuteen elämään Elias Saidin raamattutunnilla.

Sinua odotetaan, olet lämpimästi tervetullut!